Skip to content

Poțiune cu ochi din litchi

Potiune cu ochi din litchi

Savurați o băutură de vrăjitoare cu prietenii sau cu familia in ziua de Halloween – poțiune cu ochi din litchi .

Halloween, o sarbatoare pe care oamenii din întreaga lume o celebreaza pe 31 octombrie.

Ad

La origine Halloween-ul este o sarbatoare celtica, in trecut oamenii aprindeau mari focuri pentru a indeparta spiritele rele in aceasta perioada. Credința era că în timpul nopții de Halloween spiritele rele cutreieră pamantul.

Se pare că singura modalitate prin care oamenii puteau scăpa de persecuția spirirtelor rele era să le ofere lucruri care le plăceau, în special mâncăruri și dulciuri, sau să se deghizeze în unul dintre ele. În acest fel, spiritele ar recunoaște omul ca demon sau vrăjitoare și ar fi lasat in pace.

Si in Romania aceasta sarbatoare devine din ce in ce mai populara.

La scoala copiii se costumeaza si sculpteaza dovleci, deseneaza dovleci, paianjeni, vrajitoare. Copiii asteapta cu nerabdare aceasta sarbatoare pentru a se imbraca in costumele special create. Chiar si adultii se costumeaza in mumii, vrajitoare, schelete etc.

Sarbatoarea de Halloween este plina de magie, de vrajitoare, de fantome si monstrii. Putem profita de acesata sarbatoare pentru a suscita emotii frumoase copiilor și adultilor.

Nu ne trebuie o reteta ci doar ingredintele si cum sa le asamblam.

  • 500 ml suc de fructe rosu sau si mai bine verde
  • Un compot de litchi
  • Cateva boabe de struguri negri

Pregatire poțiune cu ochi din litchi

  1. Amestecam sucul de fructe cu 100 ml din compotul de litchi. Am folosit un suc de de zmeura pentru acesta poțiune cu ochi din litchi.
  2. Spalam strugurii si plasam cate o boaba de strugure in interiorul la fiecare litchi.
  3. Turnam sucul amestecat cu compotul de litchi in doua pahare.
  4. Scufundam ochii de litchi in paharele cu suc si bem cu mare pofta

Si daca doriti sa sariti peste bomboanele ambalate – pregatiti în schimb un desert de casa inspaimantator de Halloween precum aceste degete de vrajitoare.

Ad

Adauga comentariu